IK HELP JOU MET HET REALISEREN VAN JE CARDDECK. IN WELKE FASE JE OOK ZIT, ZODAT JIJ EEN MOOI EIND PRODUCT KAN LANCEREN EN VERKOPEN.

CARDDECK MASTERCLASS

 Overweeg je om een eigen carddeck te creëren, zodat je je boodschap kunt verspreiden en je doelgroep bereiken? Dan is deze masterclass  een must see.

En of het nu gaat om persoonlijke groei, coaching, zakelijke tips of creatieve inspiratie – een carddeck is een krachtig hulpmiddel om je boodschap op een unieke en boeiende manier naar buiten te brengen.

In deze masterclass neem ik je mee in de  vijf essentiële stappen die nodig zijn om een carddeck te maken, dat impact heeft en waarmee je verbinding vindt bij je doelgroep.

CARDDECK AUDIO COACHING

Voel je dat jij momenteel degene bent die de handrem op je carddeck idee hebt gezet?

Heb je het gevoel dat je zoveel wilt, maar dat de tijd je vijand is?  

In de waan van de dag hebben we geen focus en nemen we niet die momenten om dat lang gekoesterde plan eens uit te werken.

Carddeck Devotion is een 7-daagse audio experience voor ambitieuze creatieve kennisondernemers die merken dat dat carddeck idee maar blijft liggen, door uitstelgedrag, faalangst en perfectionisme.

Werk vandaag nog aan je carddeck project

CARDDECK ROOKIES

Op een laagdrempelige manier starten met je carddeck idee. Elke dag ontvang je een email met een tip, trick of waardevolle info om succesvol een carddeck te maken. Als je de volgorde van de emails aanhoudt dan ga jij in no-time van start en heb jij over een paar maanden je eigen carddeck. Dit is voor jou als je op een laagdrempelige manier de stappen wilt weten voor het maken van een carddeck.

CARDDECK FIRESTARTERS

Je hebt een idee voor een carddeck of je bent al goed op weg, maar er poppen allerlei vragen op. Je vraagt je af wat de volgende stappen zijn en waar je allemaal nog meer aan moet denken. Het begint hier en daar een beetje te duizelen en je merkt dat het project stagneert, omdat je de expertise mist en niet goed weet wat je in welke volgorde moet doen. Dan is deze mini training perfect om mee te starten. 

CARDDECK PIONEERS

In dit programma is er geen getob over of je op de goede weg zit, wat de volgende stap is, want je krijgt toegang tot mijn bewezen stappenplan en persoonlijke feedback. Dit stappenplan heeft gewerkt voor mijn eigen label van Broodtrommelliefde kaartjes, maar ook voor de tientallen klanten van de afgelopen jaren.Ik ga je helpen om de juiste keuzes te maken, in de juiste volgorde en om in ACTIE te komen.

DE CARDDECK ONTWERP FABRIEK

hier helpen we je met alles wat te maken heeft met het ontwerp en drukklaar maken van je carddeck

ICONIC CARDDECK

Voor ondernemers met een vuur en een visie voor een uniek carddeck of  toolkit. Die op zoek zijn naar deskundige begeleiding bij het ontwerp én het krachtig verwoorden van hun boodschap. 

44 kaarten ontwerp + doosje + boekje + volledig drukklaar

Ready voor je eigen Iconic Carddeck? Let’s create yours!

CARDDECK DESIGN PRO

Je hebt je ontwerpen gemaakt of gaat daar mee van start en je bent goed op weg…

Maar die professionele touch ontbreekt nog.

Het oogt nog niet helemaal zoals jij het wilt.

Laten we dat fixen in Carddeck Design Pro

CARDDECK BOX DESIGN

Ben je klaar met je kaarten en boekje, maar snap je niets van het technische gedeelte om je doosje te ontwerpen. Snappen wij! Want dat vergt wat andere kennis en de drukker heeft daar een eigen template voor. 

Met het carddeck box design zorgen wij dat het allemaal in de juiste format staat, zodat jij het zorgeloos naar de drukker kan sturen en zeker weet dat er geen fouten in de bestanden zit.

wat heb je nog meer nodig voor het maken van je carddeck?

DRUKKERIJEN ROLODEX

Heb jij je carddeck al af en ben je op zoek naar een drukkerij, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

Dan heb ik een document voor je met de meest betrouwbare drukkerijen waar ik zaken mee doe.

Op deze manier hoef je niet meer te zoeken en scheelt het je een hoop tijd en frustratie. 
 
 

CARDDECK PERSBERICHT

Gratis media-aandacht voor je carddeck

Stimuleert interesse van potentiële klanten, media en andere samenwerkingen

Specifieke doelgroepen bereiken voor effectievere communicatie.

Makkelijke en snelle verspreiding op verschillende kanalen voor zichtbaarheid

CARDDECK CONTENT IDEAS

In dit ebook deel ik voorbeelden die je kunt gebruiken om content te maken voor je carddeck. In welke fase dan ook.

Op deze manier zit je niet verlegen om inspiratie en bespaart het je ook nog eens tijd.

Er zit ook een spreadsheet bij. Deze spreadsheet is ontworpen om je te helpen bij het brainstormen over je eigen content haakjes.

SPARREN OVER JE CARDDECK

Laat mij je helpen bij alle vragen die je hebt tijdens het proces van het maken van je eigen carddeck en maak van je carddeck project een succes!

Bespaar tijd en uitzoekwerk door mijn deskundig advies.

Heb je specifieke en gerichte vragen die je wilt stellen, zodat je verder komt in je carddeck proces, dan is deze call voor jou.

Ben je al een eindje op weg in het proces, maar loop je tegen bepaalde dingen aan?

CARDDECK MOCK-UPS

Mock-ups van je Carddeck. Ideaal voor je Socials & Website

Voor jouw carddeck maken wij 22 hoogwaardige mock-ups.

Deze mock-ups zijn perfect om je ontwerpen op een professionele manier te presenteren.

Of je nu je social media, website of ander drukwerk wilt upgraden, deze mock-ups helpen je om je carddeck goed zichtbaar te krijgen.

CARDDECK PRE-ORDER

COMING SOON