WIL JIJ EEN CARDDECK MAKEN VOOR JOUW BUSINESS EN JE DOELGROEP OOK HELPEN MET EEN INTERACTIEVE TOOL? IK KAN JE DAARBIJ HELPEN.

Ik help ondernemers met het realiseren van hun eigen carddeck. 

Of je nou een minuscuul idee hebt, hulp nodig hebt bij je teksten of bij het ontwerpen, waar je ook in het proces staat: ik help jou met het realiseren van je eigen carddeck.

Hi, ik ben Anouk.

Aan de keukentafel ontstond in 2015 een idee.  

Mijn toen 8-jarige dochter werd op school gepest, omdat zij door haar eczeem en astma anders en gezonder ging eten.

Ik deed elke dag een lief briefje in haar trommel om haar te ondersteunen. Dat werkte: ze werd minder onzeker en had weer plezier in school én het overblijven. 

Het idee voor Broodtrommelliefde was geboren. Ik had een idee, maar wat nu?

Met hulp van vrienden en uren op Google te hebben doorgebracht om alles uit te zoeken, kon ik in 2015 Broodtrommelliefde na 5 maanden lanceren. 

Het werd meteen een groot succes. In al mijn trajecten zit mijn kennis over dat proces verwerkt. 

Mijn missie is om jou te helpen jouw carddeck te realiseren en je boodschap te verspreiden met impact en authenticiteit.

Ik geloof in de kracht van woord en beeld om verandering te stimuleren in mensen. 

Ik ben jouw tijdelijke zijwieltjes om je eigen carddeck werkelijkheid te laten worden. 

Ik heb inmiddels meer dan 178 ondernemers mogen helpen met het maken van een eigen carddeck.

Ik weet als geen ander hoe je een carddeck ontwikkelt en daarom kan ik je helpen een oersterk carddeck te maken, waarmee jij je kan onderscheiden van de rest.


EEN CARDDECK MAKEN LIJKT SIMPEL. ALLEEN KOMT ER MEER BIJ KIJKEN, DAN SIMPELWEG EEN SET KAARTEN DRUKKEN

Wat is het beste idee om mee aan de slag te gaan? Welke stap moet je als eerste zetten? Hoe zit het met de vormgeving? Welke drukkerijen leveren de kwaliteit die je zoekt? Hoe krijg je de inhoud logisch? Hoe zorg je voor pakkende en goed begrijpende teksten?

Daarnaast alle praktische zaken die erbij komen kijken en last but not least, hoe ga je je carddeck verkopen.

Het is veel uitzoekwerk en het internet staat vol met tegenstrijdige informatie. Waardoor het je allemaal onnodig veel tijd kost en je het toch maar weer op de lange baan schuift.

Ik help je om een ijzersterk carddeck te maken en te lanceren, met zo min mogelijk gedoe en een ijzersterk resultaat.

Een visuele vertaling van je kennis in een fysiek product, waarmee je mensen inzichten geeft, zodat zij zich kunnen ontwikkelen op persoonlijk en / of op zakelijk vlak.

Jouw carddeck; rakend en verbindend, mooi in de uitstraling en uniek in zijn soort.

In de jaren die volgden, verkocht ik  mijn carddeck aan meer dan 100 winkels en webshops in Nederland en België en nog steeds heb ik dagelijks verkopen via mijn eigen webshop. 

En in 2016 werd ik ook nog eens uitgeroepen tot meest innoverende kinderproduct op de Najaarsbeurs in Utrecht. 

Inmiddels zijn er in totaal meer  dan 11.200 exemplaren verkocht.

En dat vanuit een idee wat is ontstaan aan de keukentafel en verder is uitgewerkt onder de douche.

Na dit eerste succes ben ik meer carddecks gaan maken en inmiddels heb  ik 16 carddecks gemaakt en gelanceerd, inclusief een licentie met Fiep Westendorp.

Ik heb in verschillende magazines gestaan, zoals  Fabalous Mama, Vega Gezond, Vriendin en Flair en daarnaast heb ik meerdere malen de regionale krant behaald met een publicatie.

In 2017 kreeg ik een licentie samenwerking met Fiep Westendorp, een Nederlands tekenares die vooral bekend werd door de tekeningen van Jip en Janneke & Pluk en de Petteflet. 

Dus, ja, sinds 2017 ben ik miss carddeck en help ik ondernemers met het realiseren van hun eigen carddeck.

Ik denk persoonlijk met je mee, maar ik ben ook kritisch, als dat nodig is voor een optimaal resultaat. Ik geef opbouwende feedback op teksten en quotes, zodat teksten pakkend en onderscheidend zijn.

Met als resultaat, dat jouw klanten een tool gebruiken die hen helpt o.a.: Betere inzichten te krijgen, zodat zij groeien als individu.

En jij je kennis op een unieke manier kunt delen en daarmee jezelf als expert kunt positioneren.

Jij weet dat je meer kansen hebt met een eigen carddeck.

Maar wat je niet weet is hoe je dat het beste kunt doen en wat de juiste stappen zijn.

Ik wijs je graag de weg door een bewezen carddeckplan met je te maken, waarmee je meer rust en focus krijgt en je kan doorpakken in dat fantastische idee.

Ik zie namelijk nog veel ondernemers die steengoed zijn in wat ze doen en die ongekende transformaties faciliteren voor hun klanten, maar waarbij ik die kracht en expertise niet terug zie in hun carddeck.

Het mag sterker en sprekender. Met meer diepte, zodat het voor connectie én transformatie zorgt.

WIL JIJ OOK EEN EIGEN CARDDECK MAKEN?

PLAN DAN JE GRATIS SESSIE IN OM TE KIJKEN WAAR JE STAAT EN WAT JE NODIG HEBT.

WAT KUN JE VAN MIJ VERWACHTEN?

Ik ben er:

I'm on a mission to transform "your carddeck idea" into the most electrifying magic box people have ever seen.

Want als je blijft uitzoeken op het internet hoe je zou kunnen beginnen met het starten van de ontwikkeling van je carddeck omdat je vindt dat je zelf alles moet uitzoeken, dan gebeurt er niets en kost het je heel veel tijd.

Ik heb namelijk alles al voor je uitgezocht en zorg ervoor dat jouw wensen zowel tekstueel als visueel vertalen in een onderscheidend product. 

Waardoor het je veel minder tijd en moeite kost, dan wanneer je het zelf blijft proberen, want dan kan jouw onderneming gewoon door blijven draaien. 

En jij een carddeck hebt die boven de concurrentie uitstijgt én die samengesmolten is met je persoonlijkheid en kernwaarden.