MAAK de meest krachtige tool om meer impact te maken op jouw klanten zonder dat je erbij hoeft te zijn

Je weet dat je een eigen carddeck wilt hebben. 

Je ziet het al helemaal voor je. Je eigen carddeck in handen van jouw klanten.

Maar er is een probleem. Je hebt geen idee waar je moet beginnen.

Je hebt zoveel vragen over de inhoud, je wilt weten wat een logische opbouw is en hebt geen flauw idee hoe dat zit met de vormgeving.

Daarnaast heb je geen verstand van de technische kant. Hoe lever jij jouw carddeck aan bij de drukker, zodat het door een ringetje te halen is.

Welke andere praktische zaken zijn essentieel voor een vlot verlopend carddeck project?

In de ‘Carddeck Club‘ leer jij mijn bewezen stappenplan om een eigen carddeck te maken en te verkopen zonder dat je achterblijft met een pallet vol dozen. 

BEN JIJ DIT?

Jij bent een gedreven ondernemer met een visie. En je gelooft in de kracht van kaarten om mensen te inspireren, te begeleiden en te veranderen.

Jouw droom is om je carddeck in handen te hebben en het vervolgens als warme broodjes over de toonbank ziet gaan omdat het buitengewoon transformerend is.

Jij bent vastbesloten om je eigen carddeck te maken, maar je weet niet goed waar je moet beginnen.

Je worstelt met de teksten en het ontwerp. Hoe breng je je boodschap en visie die je in je hoofd hebt, perfect over?

Het voelt als een hele uitdaging.

In de ‘Carddeck Club’, help ik ondernemers bij het maken en lanceren van hun eigen carddeck. Ik ga je helpen om de juiste keuzes te maken, in de juiste volgorde en om in ACTIE te komen.

Ik help je met de structuur zodat je zeker weet dat je kennis aansluit bij de behoeften van je doelgroep en jij gemotiveerd aan je carddeck werkt.

Je gaat een pre-order strategie maken, zodat jij met vertrouwen kan verkopen en daardoor niet 50 sets bij de drukker gaat bestellen, maar 150!

Wil jij niet het gevoel hebben dat je er alleen voor staat, doe dan mee en join de “Carddeck Club”.

Want met mijn persoonlijke begeleiding en feedback, realiseer jij je droom, namelijk een eigen carddeck die verkoopt als een trein en werkt als een marketing tool voor nog meer leuke klanten.

JOIN DE CARDDECK CLUB

Bedenk, maak en verkoop je carddeck voor jouw business. 

Want met piekeren, twijfels, gedoe met drukkerijen komt dat carddeck er niet. 

In de “Carddeck Club” maak jij vol zelfvertrouwen je beste werk van je leven. Je bent alleen bezig met de dingen waar jij goed in bent, de productie is een eitje en je carddeck verkoopt al voordat het gedrukt is.

In mijn programma is er geen getob over of je op de goede weg zit, wat de volgende stap is, want je krijgt bij  de”Carddeck Club” toegang tot mijn bewezen stappenplan en persoonlijke feedback van mij.

Dit stappenplan heeft gewerkt voor mijn eigen label van Broodtrommelliefde kaartjes, maar ook voor de tientallen klanten van de afgelopen jaren.

Ik ga je helpen om de juiste keuzes te maken, in de juiste volgorde en om in ACTIE te komen.

Jouw carddeck masterpiece

Jij wilt een carddeck die eruit ziet alsof de art director van de Happinez ‘m heeft gemaakt en die al uitverkocht is tijdens de pre-launch.

ondernemers gingen je voor
0

GAME PLAN VOOR SUCCES

Om een oersterk carddeck te maken die prachtig, impactvol en jouw webshop uitvliegt, krijg je het volgende:

 • 1:1 coaching
 • Korte kennis video’s
 • Simpele en concrete opdrachten zodat je AAN gezet wordt om in actie te komen 
 • Feedback van mij op de ingevulde opdrachten en begeleiding in jouw carddeck proces

DIT GAAN WE DOEN:

 • We schrijven ons uit voor perfectionisme en uitstellen en we gaan DOEN
 • We maken al je carddeck teksten klaar, zodat je al snel naar de volgende fase kan, namelijk het ontwerpen.
 • Of je nu zelf gaat ontwerpen of het laat ontwerpen, alles is mogelijk, we kijken naar je wensen en budget en passen daar de actie op toe.
 • Met mijn netwerk aan drukkerijen hoef je je geen zorgen te maken. Wanneer we je wensen in beeld hebben, weet ik precies welke drukker geschikt is voor je carddeck.
 • We werken de pre-order launch uit, zodat je carddeck al verkoopt. 

699 OF 69,99 eur / 10 TERMIJNEN

Dit is voor jou als je ondernemer bent en een eigen carddeck wilt maken, zodat je dit kan toepassen in je coaching.

Je weet dat een eigen carddeck een laag instapproduct is, maar dat niet alleen, jij kan mensen hiermee helpen. 

Herken jij je hier in? 

 • Jij ziet perfect de blinde vlekken bij anderen. Maar voor jezelf zit je gewoon te erg in je hoofd
 • Je hebt structuur nodig en die je helpt om in korte tijd je idee tot uitvoering te brengen.
 • dat stemmetje dat zegt ‘dit had je allang moeten doen, waarom heb je dat carddeck nog niet gemaakt.’
 • Jij bent klaar voor de next step binnen je bedrijf en dat wil je met een eigen carddeck, maar je voelt dat je dat ook eng vindt en tegelijkertijd weet je ook dat een eigen product je kan helpen om je nog meer te verbinden met je doelgroep.

 

waarom ik jou kan helpen

Aangenaam, ik ben Anouk. Ik lanceerde in 2016 het label Broodtrommelliefde, waarbij ik 2017 een licentie samenwerking kreeg met Fiep Westendorp. In totaal lanceerde ik 16 carddecks.

Ik ben in 2016 uitgeroepen tot het meest vernieuwende innoverende kinder product op de Najaarsbeurs in Utrecht. Ik heb in vele magazines gestaan, zoals de Fabalous MamaVega Gezond, Vriendin, Flair en heb ik landelijke in vele regionale kranten gestaan met mijn eigen product. Ik had een product met een persoonlijk verhaal.

Ik geloof er in dat wanneer jouw verhaal op de juiste manier naar buiten wordt gebracht, je carddeck vanzelf goed gaat verkopen. Met het juiste idee en het verhaal erachter trek je de juiste klant aan. Daarnaast heb ik meer dan 178 ondernemers geholpen met het ontwikkelen van hun eigen carddeck.

WAt ANDEREN ZEGGEN:

Wij schakelden Anouk in omdat wij erg geloven in co-creatie met mensen die al expert in iets zijn en waar wij nog nieuw in zijn. Anouk, was dus de logische keuze als expert carddecks! Nu staat er een voltooid carddeck klaar om geprint te worden en wat ook nog leuk is om verder te vertellen, is dat het echt super is hoe Anouk klaar staat met praktische info, advies en hulp voor mensen die een carddeck (willen)maken!

Echt heel tof hoe zij er voor ons is en nadenkt over wat voor soort begeleiding wij kunnen gebruiken en hoe je dat kunt bieden.

Het is een groot pluspunt dat Anouk zelf carddecks heeft gemaakt en dus weet wat we nodig hebben. Heel fijn en leuk om te weten dat Anouk op de achtergrond aanwezig is, als we haar nodig hebben! 

Ook nu het carddeck klaar is en we in een fijne community zitten met ondernemers die een carddeck hebben gemaakt.

~ Ernestine & Annabel
Carddeck Art of Flow

In de media

Live online coaching 1:1. Ik ben jouw carddeck coach en tijdelijke zijwieltjes met af en toe een liefdevolle schop onder je kont.

Niet dromen maar DOEN, ACTIE IN DE CARDDECK TAXI.

Jij geeft input, ik zorg voor output. 

Je krijgt feedback van mij op je teksten en de ingevulde opdrachten.

Je bouwt een strategisch plan voor je pre-order, zodat je niet 50 carddecks gaat bestellen, maar 150. 

Jouw carddeck, rakend en verbindend, uniek in zijn soort

Ik help je met een bewezen structuur om te bepalen of je idee aansluit bij de behoeften van je doelgroep, zodat je gemotiveerd aan je carddeck kunt werken

Ik wakker je creativiteit aan en breng daarmee lucht en speelsheid in je carddeck reis. 

Dus ja, je krijgt het in behapbare brokjes en tegelijkertijd laat ik je zien hoe je dat doet, zodat je niet denkt:’ geef mijn portie maar aan Vicky’ en de handdoek in de ring gooit.

In dit programma houd je commitment door deadlines en feedback op de ingevulde opdrachten. 

Je hebt nu twee keuzes

Je stapt in de “Carddeck Club” en je maakt een carddeck met daarin jouw expertise verwerkt, zodat jij voor je bedrijf nog meer klanten kan aantrekken en deze helpt en ze transformaties ziet maken. Je volgt mijn bewezen stappenplan en leert content te maken zodat mensen de winkelwagen op je website vol kieperen met jouw creatie. Daarmee verkoop jij je carddecks vloet en soepel. Eindelijk maak jij je carddeck idee werkelijkheid, iets waar je al jaren van droomt.


OF…

Je denkt het allemaal zelf te kunnen. Je blijft turen naar het scherm met een mini-opzet van je idee. Maakt nóg een Pinterest board aan en kijkt naar de gerealiseerde carddeck dromen van anderen. Je doet een verwoede poging om in Canva een leuk ontwerp tot stand te brengen, maar het resultaat wat jij voor ogen hebt blijft uit.
Je gaat weer over tot de orde van de dag en blijft carddecks gebruiken van een ander, zonder daarin jouw eigenheid. 

 

Veel gestelde vragen

Je hebt onbeperkt toegang voor een jaar lang.

Deze cursus leidt je door alle stappen die je moet weten om je idee voor je carddeck om te zetten in een fysiek product of je nu ervoor kiest om het zelf te ontwerpen of met de hulp van een professionele ontwerper. Als je zelf je kaarten wilt ontwerpen, is een goed oog voor design zeker nuttig, in de cursus geef ik voldoende mogelijkheden om tot een ontwerp te komen. 

Als je ervoor kiest om je deck zelf te ontwerpen, heb je een tool voor het bewerken van afbeeldingen nodig, zoals Canva of Photoshop. Canva is misschien gemakkelijker voor je om te gebruiken als je geen ervaren ontwerper bent, maar de cursus legt ook uit welke alternatieve-tools uit je kunt gebruiken. Photoshop is veel geavanceerder en biedt een aantal functies die handig zijn voor complexere ontwerpen. Voor de handleiding hebt u opmaaksoftware nodig, zoals Affinity Publisher of Adobe InDesign en je kunt deze ook met Canva maken.

Het korte antwoord is: het hangt ervan af. Als je van plan bent om het hele deck zelf te ontwerpen en/of gratis of goedkope artwork te gebruiken, kun je met een laag budget al aan de slag. Afhankelijk van je zakelijke doelen en de basis die je al hebt, kan het logischer zijn om sommige delen van je creatieve proces uit te besteden. In deze cursus leer je over verschillende manieren om illustraties te kopen, je kaarten te laten drukken, je kaartspel te publiceren en te verkopen, enzovoort, geschikt voor verschillende budgetten.

Yess, absoluut. Er zijn live online sessies en binnen de community kun je ook al je vragen stellen. 

Het programma is een stapsgewijze begeleiding om je eigen unieke carddeck te maken, van concept tot voltooiing. Je leert over de inhoud, het ontwerpproces, alles over de pre-order strategie, samenwerkingen, opmaak persbericht en nog veel meer.

Het programma is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het maken van een eigen carddeck. Of het nu gaat om tarotkaarten, inspiratiekaarten of andere soorten carddecks of toolkits, alles is mogelijk. Je hoeft dus niet perse ondernemer te zijn. Ik heb ook juffen en andere mensen die naast dat ze in loondienst zijn een carddeck of toolkit willen ontwikkelen omdat ze hebben ervaren dat een bepaald thema nog niet op de markt is of die er wel zijn, maar die ze zelf anders willen maken.

Nee, ervaring is niet vereist. Ik begeleid je door het ontwerpproces met een thema masterclass ga ik daar dieper op in en zal ik je schetsen welke mogelijkheden er zijn voor ieder budget.

Door deel te nemen aan het programma krijg je begeleiding, inspiratie en praktische tips om je eigen carddeck te maken. Je krijgt persoonlijke waardevolle feedback op je teksten en uitvoering.

Het programma kun je op je eigen tempo volgen. De duur kan variëren, maar gemiddeld genomen ben je er in het begin 4 uur per week mee bezig. Afhankelijk van de complexiteit van je carddeck.

Je hebt een computer/laptop en toegang tot internet nodig.

Deze cursus heeft live online coaching en je kunt mij via een platform alle vragen stellen in het proces

Na inschrijving krijg je toegang tot een online leeromgeving waar je alle lesmaterialen kunt vinden. Je hebt onbeperkte toegang tot de inhoud zolang als ik blijf bestaan, zodat je op je eigen tempo kunt werken.