Jouw idee mag afgestoft worden en verder uitgewerkt worden

Van concept idee naar counter. Want je wilt nu echt je carddeck uitwerken en mensen helpen met jouw eigen product. 

En niet zomaar een carddeck. 

Een carddeck met jouw tone of voice, jouw missie en visie.   

Wil je nu eindelijk een start gaan maken met het maken van je eigen carddeck?

Dan is deze cursus ideaal om je carddeck te ontwikkelen, want in deze cursus krijg je niet alleen alle info die nodig is om dat succesvol te doen. Maar ook mijn super waardevolle persoonlijke feedback. 

Hi creator!

Of je carddeck idee op de plank ligt te versloffen of je idee is al uitwerkt, het heeft feedback nodig. En je kan advies gebruiken, hoe verder te gaan in het proces, zodat je door kan pakken in de ontwikkeling van je carddeck. 

En dat niet alleen, je wilt ook dit succesvol kunnen lanceren en verkopen. 

Alle hulp die jij nodig hebt, zit allemaal in deze cursus.

"van carddeck concept idee naar counter"

Want jouw tijd is kostbaar en je wilt niet wachten tot de volgende ronde van een online training. 

Nee je wilt aan de slag. 

Je wilt de volledige aandacht van een expert. And that’s where I come in. 

Ik begeleid kennis ondernemers bij HET maken van hun eigen carddeck

Deze cursus helpt jou om een carddeck te maken en geeft jou alle stappen die nodig zijn om dit op de juiste manier te doen. En ik ga nog een stapje verder en voorzie je van persoonlijke feedback. 

Je bent begonnen met je idee uitschrijven, maar eigenlijk heb je nog wat meer richting nodig. Zit je op de goede weg, heb je geen stappen overgeslagen?

Je ziet allemaal prachtige carddecks voorbij komen van andere ondernemers en je twijfelt aan je opzet. Mis je niets, zit het raamwerk goed in elkaar? 

Je wilt natuurlijk geen fouten maken en krijgt er       ’s nachts gedachtes van. Gaat dit wel goed? 

Je mist iemand waar je mee kan sparren en die je dat extra zetje geeft. 

ondernemers gingen je voor
0

WELCOME TO THE PLACE WHERE DOING IT YOURSELF BECOMES DOING IT WITH A LITTLE HELP FROM MY SIDE.

Want je kunt het je niet veroorloven om fouten te maken. 

Deze cursus is speciaal samengesteld voor ondernemers, coaches, juffen en andere gepassioneerde mensen, die hun eigen carddeck nu eindelijk willen (af)maken.

Ontdek alles wat je nodig hebt om jouw carddeck succesvol te creëren en je business naar een hoger niveau te tillen.

Na deze CURSUS:

6 modules die je leren hoe je je carddeck kunt maken, lanceren en verkopen , de best practices die ik heb geleerd in de afgelopen jaren met het ontwerpen van carddecks voor mezelf en mijn klanten.

Veel nuttige bronnen die het maken van je carddeck zoveel makkelijker maken, of je nu zelf je kaarten ontwerpt of samenwerkt met een professionele ontwerper.

Tips om je te helpen de ideale drukker voor je carddeck te vinden gebaseerd op je wensen, behoeften en budget.

Inclusief handige werkbladenspreadsheet voor je pre-order strategie om succesvol bestelling binnen te krijgen, zonder dat je nog een bestelling hebt gedaan bij de drukker. 

Toegang tot 
alle toekomstige updates van deze cursus voor een jaar.

Je krijgt toegang tot de Carddeck Community na je proefdruk, zodat je met gelijkgestemden verbinding, raad en samenwerkingen ontvangt. Maar dat niet alleen, ik geef ook regelmatig gratis masterclasses die nuttig zijn voor jouw carddeck. 

meld JE VANDAAG NOG aan en je kunt gelijk starten.

maar er is meer!
grab your bonus...

Wat is het verschil met de mini training? In deze training zit persoonlijke feedback op je teksten. Zijn de calls langer en heb je een extra nazorg call voor al je vragen die je hebt na je lancering.

€239/of €120,- 2 termijnen

Het publiceren van je eigen (orakel) kaartspel, carddeck of toolkit kan een geweldige kans zijn om je boodschap op een nieuwe, unieke en creatieve manier met de wereld te delen.

Als je een coach, een healer, intuïtieve of andere servicegerichte ondernemer bent, is de kans groot dat je carddeck nauw verbonden is met je al bestaande aanbod. 

Je kunt een groter publiek bereiken met je boodschap en tegelijkertijd een mooi startpunt voor nieuwe mensen om jou en je werk te leren kennen. 

Ben je dol op of houd je van werken met carddecks? En heb je de droom deze zelf te maken en te lanceren?

Ben je klaar om een grotere impact te maken en meer mensen te bereiken met je (zielen)werk.

Doe mee aan deze training en leer de exacte stapsgewijze stappen om je eigen carddeck orakel- of ander soort toolkit te ontwerpen, te maken en te lanceren.

Veel gestelde vragen

Je hebt onbeperkt toegang voor een jaar. Dus alles is terug te kijken en kun je op je eigen tempo volgen. 

Als je ervoor kiest om je deck zelf te ontwerpen, heb je een tool voor het bewerken van afbeeldingen nodig, zoals Canva of Photoshop. Canva is misschien gemakkelijker voor je om te gebruiken als je geen ervaren ontwerper bent, maar de cursus legt ook uit welke alternatieve-tools uit je kunt gebruiken. Photoshop is veel geavanceerder en biedt een aantal functies die handig zijn voor complexere ontwerpen. Voor de handleiding hebt u opmaaksoftware nodig, zoals Affinity Publisher of Adobe InDesign en je kunt deze ook met Canva maken.

Het korte antwoord is: het hangt ervan af. Als je van plan bent om het hele deck zelf te ontwerpen en/of gratis of goedkope artwork te gebruiken, kun je met een heel klein budget aan de slag. Afhankelijk van je zakelijke doelen en de basis die je al hebt, kan het logischer zijn om sommige delen van je creatieve proces uit te besteden. In deze cursus leer je over verschillende manieren om illustraties te kopen, je kaarten te laten drukken, je kaartspel te publiceren en te verkopen, enzovoort, geschikt voor verschillende budgetten.

Jazeker, we hebben met elkaar een persoonlijke Google Drive map en je hebt 3 calls met mij waar er ruimte is voor alle vragen die je hebt in het proces.