Pre-order MAAK JE EIGEN CARDDECK TOOLKIT

Een toolkit om je eigen carddeck te maken. Dat kon natuurlijk niet achterblijven. 

Practice what you preach en zo is er achter de schermen hard gewerkt aan dit super mooie carddeck, wat jou praktisch gaat begeleiden wanneer je je eigen carddeck gaat maken. 

Deze toolkit geeft je richting in het proces. Het begeleid je in de fases. Deze toolkit laat je ook ademen in het proces en geeft adviezen zoals dat je soms afstand mag nemen van wat je aan het doen bent, zodat je helderheid krijgt in jouw happy project en ruimte in je hoofd om nieuwe inzichten te krijgen. 

Het houd je bij de les, zodat je niet in paniek hoeft te raken en je twijfels van tafel veegt, omdat je een ijzersterk carddeck gaat maken. 

 

Deze toolkit is gekoppeld aan een podcast serie, zodat je vanuit deze podcast gecoacht kan worden. 

Het is behapbaar gemaakt en daardoor kom je stap voor stap steeds verder en concreter in het proces. 

Heb jij al lang de droom om een carddeck te maken en vind je het lastig om te starten? Dan is deze toolkit een uitstekend hulpmiddel om je daarin te begeleiden. 

Het geeft je richting en houvast en in combinatie met de podcast serie weet jij precies wat je moet doen en in welke volgorde.

De levering is medio maart en zal dan naar je huisadres worden verstuurd. Wanneer de toolkit is verzonden krijg je tevens toegang tot de besloten  podcast serie. 

Nu tijdelijk in de pre-order fase met podcast serie zonder verzendskosten voor een aantrekkelijke prijs van €69,- excl. b.t.w.

BLIJF JE ALLES ZELF UITVOGELEN?

Blijf jezelf alles uitvogelen met als gevolg dat je carddeck idee op de welbekende stoffige plank blijft liggen of kom je in actie? 

Ga je een stap nemen om je raamwerk te maken, zodat je een goed fundament hebt om je idee verder uit te bouwen. 

Met de toolkit in combinatie met de podcast serie kun je aan de slag met concrete opdrachten, zodat je precies weet wat je aan het doen bent. 

Je krijgt mijn expertise in een toolkit en in je broekzak in de vorm van een podcastserie. Alle kennis compact en praktisch opgezet.

Blijf niet langer broeden op je idee, want dan komt het product er nooit uit. 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Nee, de toolkit is alleen in combinatie met de besloten podcast serie te koop. Je hebt niets aan deze toolkit zonder de podcastserie.  

Helaas kun je de toolkit niet in termijnen betalen. Het is een dusdanig laag bedrag, dat een termijn betaling niet mogelijk is. 

Zodra je de toolkit hebt ontvangen, zul je toegang krijgen tot de besloten podcast serie. Je kunt dan gelijk al starten. De fases in de toolkit zijn zo opgebouwd in combinatie met opdrachten dat je gelijk kan werken aan je raamwerk voor je idee.

Je krijgt van mij geen 1:1 coaching. De podcast serie kun je zien als coaching. 

Op dit moment zijn het 12 podcasts, gelijk aan de 12 modules die in de online training zit, maar die zal worden uitgebreid worden. Op het moment dat de toolkit zal worden gebruikt zal ik ook input gaan krijgen van jou als gebruiker, zodat ik daar podcasts aan kan toevoegen.