Kick off

We hebben een kick off call en die duurt maximaal 60 minuten. Dit is een online afspraak via Google Meet. Tijdens deze call neem ik samen met jou alle aspecten door die belangrijk zijn om van start te gaan, zodat jij een goed fundament hebt voor je carddeck idee.

Academie

Je krijgt toegang tot de online academie met 13 modules. Toegang heb je zolang als het traject duurt. Deze modules kun je zien als een kennisbank. Alles is stap voor stap uitgelegd in begrijpbare taal.

Ontwerp

Dit traject is inclusief ontwerpen van de kaart vanaf 35 stuks. Inclusief het ontwerp van het doosje, opmaak boekje (tot max. 20 pagina's). Het ontwerp is inclusief 2 correctie rondes. Ik zorg dat de offertes worden opgevraagd en dat alles drukklaar wordt aangeleverd bij de drukker.

COACHING

Tijdens het hele traject heb je 6 coachcalls met mij van maximaal 45 minuten per keer. Die mogen online via Google Meet of telefonisch worden ingezet. Tijdens de calls bespreken we de stappen die op dat moment nodig zijn om je carddeck tot een succes te maken.

voxer support

Tussendoor heb je 4 dagen in de week (behalve op woensdag) online suppurt van mij via Voxer, dat is een soort whatsapp. Daar kun je mij al je vragen stellen, je vieringen en je uitdagingen delen.

google drive

Google Drive is waar de magic happens. Hier kunnen we samen in, zodat ik je goed kan bijsturen in de teksten. Ik geef 2 feedback rondes op je teksten van je carddeck, boekje en achterkant doosje. Ook geef ik elke week en zolang als het traject duurt feedback op je content, zodat je carddeck goed gepresenteerd kan worden.

In principe is alles mogelijk. Daarom is de prijs op de website een vanaf prijs. Wil je meer weten over de mogelijkheden plan dan een call in zodat je een passende offerte krijg op basis van aantal kaarten en andere wensen. 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Gemiddeld duurt een traject van idee naar je product afgeleverd aan je huisadres 5 maanden. Dit kan wat eerder zijn of langer. Eea is afhankelijk van jezelf hoe snel je dingen doorneemt en goedkeurt en je bent afhankelijk van externe partijen. 

Ja, je kunt in termijnen betalen. Ik hanteer geen extra kosten op de termijnbetalingen. Heb je andere vragen m.b.t. de termijnen stuur mij dan gerust een email op info@studicarddecksandmore.nl. 

Wanneer je de samenwerking hebt bevestigd spreken we samen een kick off call af die aansluit bij onze beide agenda’s. Omdat er altijd lopende trajecten zijn kan het zijn dat ik in bepaalde maanden vol zit. Neem bij vragen gerust contact met mij op via info@studicarddecksandmore.nl 

Je kunt mij altijd een bericht sturen. Via de email info@studiocarddecksandmore.nl of je kunt mij een bericht sturen via de DM in Instagram. Je kunt ook een bel afspraak inplannen. Dat kan via mijn digitale agenda