Carddeck Creation Camp

Van hersenspinsel naar compleet uitgewerkt idee.

Jouw eigen carddeck laten drukken in 3 maanden tijd. 

Voor slechts €67,-

EEN CARDDECK IS EEN PERFECT PRODUCT OM JE DOELGROEP MET JOU KENNIS TE LATEN MAKEN

Heb je al heel lang een geweldig idee voor een carddeck, maar heb je geen idee waar te beginnen? 

Met deze 3 maanden Carddeck Creation Camp begeleid ik je stap voor stap naar het realiseren van jouw eigen carddeck. 

Van idee naar product

Stel je eens voor hoe het voelt om je eigen unieke carddeck in handen te hebben, prachtig vormgegeven en klaar om de wereld te veroveren.

Geen eindeloos gepieker meer over de details, want ik heb het hele proces voor jou uitgewerkt. Van het initiële idee tot het daadwerkelijk drukken van je carddeck.

Tijdens deze 3 maanden bied ik je waardevolle ondersteuning, inspiratie en praktische tips.

Elke werkdag ontvang je een e-mail met gerichte informatie, oefeningen en doelgerichte opdrachten.

Carddeck Creation Camp

Over 3 maanden weet jij precies hoe je verder moet gaan met jouw grote wens om een carddeck te maken, te lanceren en te verkopen. 

succesvol een carddeck maken begint bij de basis, namelijk jouw kennis als expert

En met Carddeck Creation Camp heb je alle stappen die nodig zijn om je carddeck tot een succes te maken. 

Voor slechts €119,- heb je elke werkdag een praktische tip en more.

 3 maanden lang. 

Gegarandeerd succes!

SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN VOOR de Carddeck Creation Camp.

maar er is meer!
grab your bonuses...

€67,-/ OF €35,- IN 2 termijnen

Het publiceren van je eigen carddeck is een geweldige kans om je boodschap op een nieuwe, unieke en creatieve manier met de wereld te delen. 

Je kunt een groter publiek bereiken met je boodschap en tegelijkertijd is het een mooi startpunt voor nieuwe mensen om jou en je werk te leren kennen. 

Aangenaam, ik ben anouk

Ik lanceerde in 2016 het label Broodtrommelliefde, waarbij ik 2017 een licentie samenwerking kreeg met Fiep Westendorp. In totaal lanceerde ik 16 carddecks. Onlangs heb ik mijn vernieuwde carddeck op de markt gebracht en ben ik inmiddels door mijn voorraad heen en klaar voor een nieuwe druk.

Ik ben in 2016 uitgeroepen tot het meest vernieuwende innoverende kinder product op de Najaarsbeurs in Utrecht. Ik heb in vele magazines gestaan, zoals de Fabalous Mama, Vega Gezond, Vriendin, Flair en heb ik landelijke in vele regionale kranten gestaan met mijn eigen product. Ik had een product met een persoonlijk verhaal.

Ik geloof er in dat wanneer jouw verhaal op de juiste manier naar buiten wordt gebracht, jouw carddeck vanzelf goed gaat verkopen. Met het juiste idee en het verhaal erachter trek je de juiste klant aan. 

Daarnaast heb ik meer dan 100 ondernemers geholpen met het ontwikkelen van hun eigen carddeck. 

Met deze 3 maanden reis, kom  je nooit vast komt te zitten en weet je altijd wat de volgende stap is.

Je wordt op werkdagen dagelijks voorzien van inspirerende input, oefeningen en praktische tips om je carddeck idee verder uit te werken. 

Je krijgt het beste advies en de expertise van mij in de carddeck wereld. Ik deel waardevolle inzichten en strategieën om je carddeck tot een succes te maken.

Met deze 3 maanden reis bespaar je tijd en energie. 

I get it, als ondernemer wil je zo effectief mogelijk geholpen worden en niet verdwalen in het proces. Daarom zal ik alle belangrijke stappen en informatie in de juiste volgorde naar je mailen.

Betrouwbare bronnen en partners: Ik zal je helpen bij het vinden van betrouwbare drukkerijen en andere belangrijke partners in het proces. Zo kun je erop vertrouwen dat je carddeck van hoge kwaliteit is en op tijd wordt geleverd.

Bonus. Je krijgt ook het eBook: “100 Content ideeën voor het verkopen van je carddeck in wording”. Ter waarde van €37,-. Hierin vind je waardevolle inspiratie om je carddeck succesvol op de markt te brengen.

Met deze zomerdeal heb je enorme besparing. Door nu mee te doen aan de Carddeck Creation Camp en profiteer je van een ongelooflijke deal. Voor slechts €67,- krijg je toegang tot alle info, inclusief de masterclass “De 5 fases die nodig zijn voor het maken van een carddeck” ter waarde van €57,- 

Dit is een besparing van maar liefst €94,-

Mijn prioriteit is jouw succes. Zodat je jouw carddeck idee kunt omzetten in een tastbaar product dat indruk maakt jouw doelgroep.

Veel gestelde vragen

In de online training gaan we dieper in op je idee en krijg je ook persoonlijke feedback. Ook zijn er thema masterclasses waaraan je kunt deelnemen. 

Je wordt niet toegevoegd aan een online dashboard. Je krijgt elke werkdag voor 3 maanden een email, dus je kunt de email bewaren of de inhoud van de email in een document plaatsen, zodat je er altijd bij kunt. 

Ja, dat kan. Je mag het in 2 termijnen betalen. Als je op de link klikt dan zie je vanzelf die mogelijkheid. 

Wanneer jij later het gevoel heb om ook feedback te krijgen, dan kun je altijd upgraden. Stuur mij een whatsapp berichtje of een DM op Instagram en dan bespreken we de mogelijkheden.