Kick off

We hebben een kick off call en die duurt maximaal 60 minuten. Dit is een online afspraak via Google Meet. Tijdens deze call neem ik samen met jou alle aspecten door die belangrijk zijn om van start te gaan, zodat jij een goed fundament hebt voor je carddeck idee.

Academie

Je krijgt toegang tot de online academie met 13 modules. Toegang heb je zolang als het traject duurt. Deze modules kun je zien als een kennisbank. Alles is stap voor stap uitgelegd in begrijpbare taal.

Ontwerp

Dit traject is inclusief ontwerpen. 44-52 kaarten. Inclusief het ontwerp van het doosje, opmaak boekje (tot max. 20 pagina's). Het ontwerp is inclusief 2 correctie rondes. Ik zorg dat de offertes worden opgevraagd en dat alles drukklaar wordt aangeleverd bij de drukker.

COACHING

Tijdens het hele traject heb je 6 coachcalls met mij van maximaal 45 minuten per keer. Die mogen online via Google Meet of telefonisch worden ingezet. Tijdens de calls bespreken we de stappen die op dat moment nodig zijn om je carddeck tot een succes te maken.

voxer support

Tussendoor heb je 4 dagen in de week (behalve op woensdag) online suppurt van mij via Voxer, dat is een soort whatsapp. Daar kun je mij al je vragen stellen, je vieringen en je uitdagingen delen.

google drive

Google Drive is waar de magic happens. Hier kunnen we samen in, zodat ik je goed kan bijsturen in de teksten. Ik geef je feedback op je teksten van je carddeck, boekje en achterkant doosje. Ook geef ik feedback op je content, zodat je carddeck goed gepresenteerd kan worden.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Gemiddeld duurt een traject van idee naar je product afgeleverd aan je huisadres 5 maanden. Dit kan wat eerder zijn of langer. Eea is afhankelijk van jezelf hoe snel je dingen doorneemt en goedkeurt en je bent afhankelijk van externe partijen. 

Ja, je kunt in termijnen betalen. Wanneer je op de link klinkt om de samenwerking te bevestigen, zie je wat de mogelijkheden zijn. Ik hanteer geen extra kosten op de termijnbetalingen. Heb je andere vragen m.b.t. de termijnen stuur mij dan gerust een email op info@studicarddecksandmore.nl of een DM berichtje op Instagram. 

Wanneer je de samenwerking hebt bevestigd spreken we samen een kick off call af die aansluit bij onze beide agenda’s. Omdat er altijd lopende trajecten zijn kan het zijn dat ik in bepaalde maanden vol zit. Neem bij vragen gerust contact met mij op via info@studicarddecksandmore.nl 

Je kunt mij altijd een bericht sturen. Via de email info@studiocarddecksandmore.nl of je kunt mij een bericht sturen via de DM in Instagram. Je kunt ook een bel afspraak inplannen. Dat kan via mijn digitale agenda

Voordat we van start gaan hebben we van jou de digitale documenten nodig van je art work. Het beste is om dat naar ons te mailen via We Transfer. 

Er staat een vanaf prijs omdat wij nog niet weten wat je wensen zijn. De prijs heeft met name te maken met het type artwork en hoeveel tijd wij eraan te besteden hebben. Ook hangt het af van het aantal kaarten en eventueel opmaak van een boekje en de hoeveelheid bladzijdes. Daarnaast zijn er wellicht nog andere wensen en die bespreken we natuurlijk graag met je. Aan de hand van dat gesprek zullen wij je een passende prijs kunnen geven.