VAN NUTTELOOS STAREN NAAR JE BEELDSCHERM NAAR HET SCHRIJVEN VAN CONVERTERENDE TEKSTEN.

Van hersenspinsel naar een strak plan met alle info die jij nodig hebt voor het maken van je eigen carddeck. 

Een complete cursus om jouw carddeck droom uit te laten komen. 

EEN CARDDECK IS EEN PERFECT PRODUCT OM JE DOELGROEP MET JOU KENNIS TE LATEN MAKEN

In deze cursus geef ik je niet alleen alle kennis en skills, maar ik ga nog een stap verder door jouw carddeck idee te verbinden aan jouw kennis en aanbod, zodat jij een sterk fundament hebt om je carddeck te maken.

Hi ondernemer!

Je hebt al heel lang die droom om een eigen carddeck te maken. Je kunt uren kijken naar andersmans carddecks, maar eigenlijk wil je niets liever dan een eigen carddeck. 

Maar elke keer kom je niet in actie. 

Eigenlijk weet je ook niet waar je moet beginnen en laat je het idee weer liggen. Waarom maken anderen wel succesvol een eigen carddeck en blijft die van jou op de plank liggen…..

Klinkt dit bekend?

Met laser focus en planning transformeer ik samen met jouw je carddeck idee van hersenspinsel naar winkelschap.

Frustratie krijg je ervan. Andere ondernemers om je heen lijken met gemak een carddeck te maken. De ene na het andere mooie ontwerp vliegt er voorbij in je Instagram feed.  

Met lichtelijk  jalousie kijk je nog eens naar je eigen plan. Dat idee is echt wel goed besef je, maar dan toch weer die gedachtes, hoe ga je dit aanpakken? 

Maar hé, jij had jezelf iets beloofd in 2023 en dat eerste kwartaal is al voorbij. Toch nog meer eens Googlen hoe je nou kunt gaan starten. 

Tot je je realiseert: ik heb hulp nodig in plaats van te zoeken naar info waar je eigenlijk nog niet veel wijzer van bent geworden. 

En die hulp kan ik je geven. Met mijn ervaring en het realiseren van meer dan 100 carddecks bespaar ik je veel tijd en frustratie. 

Want alleen een paar zinnen op een kaart is niet voldoende om je bestanden met een WeTransfer naar de drukker te sturen. Wat je nodig hebt, is een plan en betrouwbare informatie waardoor je carddeck idee niet alleen ontworpen wordt, maar ook goed gedrukt wordt en succesvol verkoopt.

carddecks give people messages they didn't know they were missing

Waarom luister jij niet naar de boodschap die jij krijgt wanneer je een kaartje trekt en jou de boodschap geeft om nu eindelijk door te zetten en je plan uit te voeren?

Het is een illusie dat je je carddeck in canva maakt en het is klaar voor de drukker

Nee daar komt veel meer bij kijken. Want je raamwerk moet goed zijn, zodat je carddeck een logische opbouw heeft voor de gebruiker. 

De teksten moeten kloppend zijn met wat je wilt uitdragen. 

Het ontwerp moet passend zijn met wie jij bent als persoon en als ondernemer. 

En daarnaast zijn er een hoop technische aspecten die nodig zijn om het carddeck in zijn geheel goed te laten drukken. 

Dus leer ik je wat je moet doen en welke stappen je nodig hebt om een carddeck te maken. 

Heel veel mensen hebben wel een bepaald idee, maar weten niet hoe ze het moeten uitvoeren en blijft het daarom een idee.

Maar waarom? Je hebt toch die wens, die droom van een eigen carddeck?

In deze online training leer ik je onder andere welke stappen je als eerste moet zetten, krijg je een plan en weet je welke partijen je nodig hebt om jouw happy project succesvol te lanceren en te verkopen. 

Uiteindelijk draait het allemaal om het creëren van jouw kennis in een magisch doosje. Jouw dna verwerkt in een carddeck.


ondernemers gingen je voor
0

succesvol een carddeck maken begint bij de basis, namelijk jouw kennis als expert

Daarom behandelen we niet alleen de ins en outs over ontwerpen, maar gaan we ook dieper in wat jij wilt uitdragen en waarmee jij je doelgroep gaat helpen. 

Zodat jij een ijzersterk carddeck hebt, rakend, verbindend en uniek in zijn soort. 

Na de training 'maak je eigen carddeck':

7 modules die je leren hoe je je carddeck kunt maken, publiceren en verkopen , de best practices die ik heb geleerd in de afgelopen jaren met het ontwerpen van carddecks voor mezelf en mijn klanten.

Veel nuttige bronnen die het maken van je carddeck zoveel makkelijker maken, of je nu zelf je kaarten ontwerpt of samenwerkt met een professionele ontwerper.

Ontdek waar je geweldige illustraties kunt vinden die perfect zijn voor je carddeck en de exacte stappen om je kaarten te ontwerpen in Photoshop of Canva, zodat je precies weet hoe je je ontwerpen kunt voorbereiden voor de drukker en meer.

Tips om je te helpen de ideale drukker voor je carddeck te vinden gebaseerd op je wensen, behoeften en budget.

Leer hoe je je carddeck kunt publiceren, promoten en verkopen

Leer hoe je een marketingstrategie maakt die voor jou werkt, zelfs als je met een klein publiek begint

Ontdek hoe je je carddeck kan verkopen aan winkels en hoe je andere samenwerkingen kunt aangaan. 

Inclusief handige werkbladen in invulbare PDF-indeling, spreadsheets & masterclasses om je te inspireren en je creatieve proces te ondersteunen.

Toegang tot alle toekomstige updates van deze cursus.

SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN VOOR DE training EN KRIJG HET VOLGENDE:

maar er is meer!
grab your bonuses...

€135/3TERMIJNEN OF €399 IN DE EARLYBIRD

Het publiceren van je eigen (orakel) kaartspel, carddeck of toolkit kan een geweldige kans zijn om je boodschap op een nieuwe, unieke en creatieve manier met de wereld te delen.

Als je een coach, een healer, intuïtieve of andere servicegerichte ondernemer bent, is de kans groot dat je carddeck nauw verbonden is met je al bestaande aanbod. 

Je kunt een groter publiek bereiken met je boodschap en tegelijkertijd een mooi startpunt voor nieuwe mensen om jou en je werk te leren kennen. 

Ben je dol op of houd je van werken met carddecks? En heb je de droom deze zelf te maken en te lanceren?

Ben je klaar om een grotere impact te maken en meer mensen te bereiken met je (zielen)werk.

Doe mee aan deze training en leer de exacte stapsgewijze stappen om je eigen carddeck orakel- of ander soort toolkit te ontwerpen, te maken en te lanceren.

waarom ik jou kan helpen

Aangenaam, ik ben Anouk. Ik lanceerde in 2016 het label Broodtrommelliefde, waarbij ik 2017 een licentie samenwerking kreeg met Fiep Westendorp. In totaal lanceerde ik 16 carddecks. Onlangs heb ik mijn vernieuwde carddeck op de markt gebracht en ben ik inmiddels door mijn voorraad heen en klaar voor een nieuwe druk.

Ik ben in 2016 uitgeroepen tot het meest vernieuwende innoverende kinder product op de Najaarsbeurs in Utrecht. Ik heb in vele magazines gestaan, zoals de Fabalous Mama, Vega Gezond, Vriendin, Flair en heb ik landelijke in vele regionale kranten gestaan met mijn eigen product. Ik had een product met een persoonlijk verhaal.

Ik geloof er in dat wanneer jouw verhaal op de juiste manier naar buiten wordt gebracht, jouw carddeck vanzelf goed gaat verkopen. Met het juiste idee en het verhaal erachter trek je de juiste klant aan. 

Daarnaast heb ik meer dan 100 ondernemers geholpen met het ontwikkelen van hun eigen carddeck. 

In het online programma leer ik je stap voor stap hoe je alles kunt uitwerken, zodat er een weloverwogen plan achter zit om een carddeck te maken, met de juiste teksten en uitstraling.

Veel gestelde vragen

Je hebt onbeperkt toegang. De masterclasses eindigen in november, maar dan heb je nog steeds toegang tot de cursus. Dus alles is terug te kijken en kun je op je eigen tempo volgen. 

Deze cursus leidt je door alle stappen die je moet weten om je idee voor je carddeck om te zetten in een fysiek afgewerkt product, of je nu ervoor kiest om het spel zelf te ontwerpen of met de hulp van een professionele ontwerper. Als je zelf je kaarten wilt ontwerpen, is een goed oog voor design zeker nuttig, maar je krijgt ook gedetailleerde instructies om je kaarten, verpakking en handleiding van begin tot eind te maken plus er komt een masterclass die je meeneemt in het hele proces. 

Als je ervoor kiest om je deck zelf te ontwerpen, heb je een tool voor het bewerken van afbeeldingen nodig, zoals Canva of Photoshop. Canva is misschien gemakkelijker voor je om te gebruiken als je geen ervaren ontwerper bent, maar de cursus legt ook uit welke alternatieve-tools uit je kunt gebruiken. Photoshop is veel geavanceerder en biedt een aantal functies die handig zijn voor complexere ontwerpen. Voor de handleiding hebt u opmaaksoftware nodig, zoals Affinity Publisher of Adobe InDesign en je kunt deze ook met Canva maken.

Het korte antwoord is: het hangt ervan af. Als je van plan bent om het hele deck zelf te ontwerpen en/of gratis of goedkope artwork te gebruiken, kun je met een heel klein budget aan de slag. Afhankelijk van je zakelijke doelen en de basis die je al hebt, kan het logischer zijn om sommige delen van je creatieve proces uit te besteden. In deze cursus leer je over verschillende manieren om illustraties te kopen, je kaarten te laten drukken, je kaartspel te publiceren en te verkopen, enzovoort, geschikt voor verschillende budgetten.

Yess, absoluut. Tot en met 15 december 2023 beantwoord ik alle vragen binnen een community platvorm met uitzondering van de maand augustus en de eerste week van september. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen in de masterclasses. 

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.